Flytterengøring

Skal du flytte? Og mangler du hjælp til fraflytningsrengøring af dit lejemål? Læs mere om her på siden, hvordan Flyttehjælpen ApS sikrer, at du får dit depositum tilbage ved fraflytning fra hus eller lejlighed.

Istandsættelse og klargøring

Fraflytningsrengøring

Maler ved flytning

Gulvslibning

Flytterengøring og Fraflytningsrengøring ​

Hos Flyttehjælpen tilbyder vi grundig rengøring ved fraflytning samt generel flytterengøring. Vi har mange års erfaring med professionel rengøring i forbindelse med istandsættelse af lejemål ved fraflytning. Derfor er dit lejemål i trygge hænder, når du lader Flyttehjælpen stå for rengøringen. Det kan være tidskrævende og omfattende at flytte fra sit lejemål. Men vi udfører den nødvendige, omfattende rengøring og afkalkning, så du er fri for det ved din fraflytning.

Derudover sørger vi for, at dit nuværende lejemål bliver afleveret i henhold til lejekontrakten, så du kan få dit depositum tilbage. Det er også værd at nævne, at du som lejer bl.a., kan få håndværkerfradrag, når vi udfører rengøring af dit lejemål ved fraflytning. Skal du derfor snart flytte? Så tøv ikke med at tage kontakt til os, så vi kan komme med et uforpligtende tilbud på rengøring ved fraflytning.

Vidste du at

Flytehjælpen også kan male og slibe din lejlighed, så du kan få dit depositum tilbage.

Og altid til en fornuftig pris – Kontakt os i dag for et tilbud!

Få flyttehjælp i København, Roskilde & omegn

Dit navn(Påkrævet)
Din adresse
Ønsket opstartsdato(Påkrævet)

Rengøring af lejlighed ved fraflytning – vi gør dit lejemål klar til syn

I henhold til lejeloven har boligselskaber, boligforeninger og udlejere krav på, at lejemålet efterlades rengjort ved fraflytning.

Ved gennemgang og syn af lejemål er det derfor vigtigt, at lejemålet er grundigt rengjort, så du kan få hele dit depositum tilbage. 

Hvis du som lejer er pålagt den fulde indvendige vedligeholdelsesforpligtelse, så kan udlejer også kræve erstatning for udgifter efter rygning i lejemålet – samt skader der direkte er opstået i relation til lejers ansvarspådragende adfærd.

Lejelovens § 98 siger dog, at lejer ikke er forpligtet til at aflevere lejemålet i bedre stand end på indflytningstidspunktet.

Den naturlige forringelse – herunder ædle og slid – er heller ikke en del af lejerens vedligeholdelsespligt.

Den typiske fraflytningsrengøring

Den typiske flytterengøring svarer i grove træk til en meget grundig hovedrengøring. Vi gennemgår dog altid lejemålet med lejer, så vi præcis kende til omfanget, så rengøringen til lejemålet kan fastlægges. Desuden tjekker vi lejekontrakten, så vi er sikre på, at vores rengøring overholder den givne boligforenings vedtægter, så du kan få depositummet tilbage.

Hvis der er er rester fra nikotin på overflader, så sørger vi også for at fjerne det.  Hos Flyttehjælpen tilbyder vi også alt inden for malerarbejde og gulvafslibning i forbindelse med ind- eller fraflytning. 

Det siger vores kunder

Kontakt os i dag

Kontakt Flyttehjælpen via telefon eller vores kontaktformular.
Vi kan hjælpe både indenfor erhverv og private.