Maler ved fraflytning

Skal du flytte? Og mangler du en til at stå for malerarbejdet? Se mere om, hvordan Flyttehjælpen ApS hjælper dig med, at få mest muligt af dit depositum tilbage, når du flytter fra lejligheden eller huset.

Istandsættelse og klargøring

Fraflytningsrengøring

Maler ved flytning

Gulvslibning

Malerarbejde ved fraflytning nær Roskilde & København

Hos Flyttehjælpen er vi specialister i maling af lejligheder ved fraflytning. Vi ved, det kan være en udfordring at flytte og stå for malerarbejdet selv. Men vi klarer malerarbejdet for dig – professionelt og effektivt – så du ikke skal tænke på det ved fraflytning. Vi maler bl.a. loft, gulv og vægge, og vores mange år i branchen gør, at vores malerarbejde bliver udført på grundig og ordentlig vis. Vi spartler også meget gerne, hvis der er små huller efter skruer og søm i væggene – og skal der sættes nyt filt eller tapet på væggene, så står vi også klar med en hjælpende hånd. 

Vi kommer selvfølgelig altid til den aftalte tid, og vi sørger for, at malerarbejdet lever op til dine forventninger og vores egen høje standard. Desuden garanterer vi, at du får dit depositum tilbage, når vi har malet din lejlighed ved fraflytning. 

Maling af lejlighed eller hus ved fraflytning

Hos Flyttehjælpen er vi specialister inden for maling af fraflytningslejligheder. Med hensyn til maling af lejlighed ved fraflytning tilbyder vi forskelligt malerarbejde såsom: 

Vi er altid meget omhyggelige med vores malerarbejde, og vi afleverer aldrig en lejlighed, hvor vi ikke 100% kan stå inde for vores malerarbejde. Hvis du skal fraflytte en lejelejlighed, så følger vi også meget gerne op på, om vi skal tage nogle særlige forbehold i henhold til lejekontrakten.

Er din lejekontrakt f.eks. indgået efter d. 1. juli 2015, kan udlejer jf. lejelovens § 98 kun kræve en såkaldt normalistandsættelse, når du skal fraflytte lejemålet. En normalistandsættelse omfatter bl.a. maling, tapetsering samt maling af træ og jern. Udlejer kan evt. også kræve en lakering og mellemslibning af gulve.

Er lejekontrakten indgået før 1. juli 2015, så har udlejer flere beføjelser, og derfor kan lejemålet kræves nyistandsat, hvis lejemålet var nyistandsat på indflytningstidspunktet. Her skal du betale for istandsættelsen med hensyn til gulve, vægge, køkken og bad, så lejligheden fremstår nyistandsat som på indflytningsdagen. Klik her for yderligere viden ved fraflytning af lejelejlighed.

Alt i "almindeligt malerarbejde" tilbydes også

Vi udfører naturligvis også alt i almindeligt malerarbejde – altså også selvom det ikke er i forbindelse med ind- og fraflytning af en bolig. Det er uanset om det drejer sig om maling af hus eller lejlighed, eller om det er store eller små maleropgaver i Storkøbenhavn eller området omkring Roskilde.

Læs mere om, hvad vi tilbyder i malerarbejde, der ikke nødvendigvis er i forbindelse med fraflytning af lejlighed eller hus:

→ Alt i malerarbejde i København, Roskilde og omegn.

Så hvis du har brug for hjælp til et hvilket som helst malerprojekt, så tag endelig kontakt til os.

Få flyttehjælp i København, Roskilde & omegn

Dit navn(Påkrævet)
Din adresse
Ønsket opstartsdato(Påkrævet)

Få tilbud på malerarbejdet! Udfyld vores kontaktformular

Flyttehjælpen ApS er beliggende i Roskilde, men vi tilbyder også malerarbejde i København og omegn – herunder store dele af Sjælland. Søger du derfor en maler til malerarbejde ved ind- eller fraflytning af lejlighed/hus i København og omegn – eller andet almindeligt malerarbejde som ikke er relateret til nogen flytning – så udfyld vores kontaktformular. Så tager vi efterfølgende kontakt og kommer med et uforpligtende tilbud. I kontaktformularen kan du give en beskrivelse af det forestående malerarbejde samt den ønskede opstartsdato. Således har vi et godt udgangspunkt, inden vi kontakter dig. Vi udarbejder altid et godt tilbud på vores malerarbejde, hvilket indebærer konkurrencedygtige priser.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Det siger vores kunder

Kontakt os i dag

Kontakt Flyttehjælpen via telefon eller vores kontaktformular.
Vi kan hjælpe både indenfor erhverv og private.