Gulvafslibning København

Skal du flytte? Og mangler du hjælp til gulvafslibning, lakering af gulve eller gulvafhøvling? Se mere om, hvordan Flyttehjælpen ApS sikrer, at du får dit depositum tilbage, når du flytter fra lejligheden eller huset.

Istandsættelse og klargøring

Fraflytningsrengøring

Maler ved flytning

Gulvslibning

Gulvafslibning, gulvafhøvling og efterbehandling

Hos Flyttehjælpen tilbyder vi gulvafslibning – herunder afhøvling og lakering af gulve. Vi har mange års erfaring med gulvafslibning, og vi sørger for, at vores gulvarbejde lever op til vores høje standard og dine tilsvarende forventninger. Kort fortalt: Så forvandler vi slidte trægulve til smukke trægulve. Vi kan f.eks. genskabe gulvet, som det var, der det var nyt – eller vi kan givet gulve et nyt udtryk med lakering. Vi laver bl.a. gulvafslibning og afhøvling i forbindelse med klargøring af lejligheder ved ind- eller fraflytning. Står du derfor i en tilflytnings- eller fraflytningslejlighed, hvor gulvet skal slibes, så tag endelig kontakt til os for et uforpligtende tilbud.,

Du kan udfylde vores kontaktformular og give en kort beskrivelse af projektet, den ønskede opstartsdato mv. Jo mere detaljeret du kan være om projektet, desto mere præcist kan vi komme med et tilbud. Men er du i tvivl om projektets præcise udførsel, så kommer vi med glæde ud, og kigger på gulvet. Med vores mange års erfaring i branchen er du i hvert fald sikret rådgivning og gulvafslibning i højeste kvalitet. 

Hos Flyttehjælpen tilbyder vi også klargøring af vægge – med filt og spartling – samt alt malerarbejde og grundig rengøring. Du behøver derfor næppe at involvere flere fagfolk ved en eventuel istandsættelse af din lejlighed. 

Alt i gulvafslibning i København

Søger du en gulvsliber i København eller omegn, så er det os hos Flyttehjælpen, du skal kontakte. Vi er beliggende i Roskilde, men vi tilbyder derudover gulvafslibning og gulvarbejde i hele Storkøbenhavn og omegn. Mangler du derfor en gulvsliber i København så tøv ikke med at kontakte os. 

Vi har gennem tiden haft mange tilbagevendende kunder i området – men også generelt. Vi tror, det skyldes, vi altid er meget kvalitetsbevidste, og derfor afleverer vi heller aldrig et gulv, som vi ikke 100% kan stå inde for. Vores mange kunder gennem tiden har også altid været meget glade og tilfredse med resultatet efter en gulvafslibning. Gulvet bliver nemlig mærkbart flottere, og derfor fremstår boligen også mere indbydende efter en gulvafslibning.

Gulvafslibning – muligheder 

Der er selvfølgelig forskellige ting, vi er opmærksomme på i forbindelse med en gulvafslibning: 

Uanset forholdene så sørger vi naturligvis for, at vores gulvarbejde og gulvafslibning bliver udført i overensstemmelse med den indgåede aftale, vi laver med dig. Når arbejdet er udført, kan du tydeligt se forskel. Gulvet får nemlig nyt liv og et pænere udseende, hvilket man med det samme bemærke, når man ser sit nye gulv for første gang efter en gulvafslibning.

En investering i din bolig

En gulvafslibning er også en investering i din bolig. Skal gulvet f.eks. slibes i forbindelse med en ind- eller fraflytning, så gør du også hjemmet mere attraktivt. Derudover sørger en gulvafslibning for, at gulvet holder i længere tid, da overfladen på gulvet bliver mere modstandsdygtigt overfor slid og smuds.

Slibning af træterrasse i København

Trænger træterrassen til en afslibning? Hos Flyttehjælpen tilbyder vi også slibning af træterrasser i København – inklusiv efterbehandling. Med en grundig afslibning sørger vi for, at din træterrasse kommer til at fremstå som ny, ligesom vi fjerner al algevækst samt eventuelle brugsspor. For at opnå det pæneste og mest holdbare resultat, er det vigtigt med tørvejr i nogle sammenhængende dage, så efterbehandlingen og hærdningen har de bedste betingelser. Derfor holder vi selvfølgelig øje med vejrudsigten, inden vi går i gang med slibning af træterrasser. Ønsker du derfor at forny din træterrasse med en professionel gulvafslibning, så kan du roligt kontakte os.

Få flyttehjælp i København, Roskilde & omegn

Dit navn(Påkrævet)
Din adresse
Ønsket opstartsdato(Påkrævet)

Klar til at få et tilbud på din gulvafslibning eller andet gulvarbejde?

Fortæl os lidt om din gulvopgave eller andre opgaver i forbindelse med istandsættelse og klargøring af lejlighed eller hus ved fraflytning – så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt. Hvis det haster, så ring 51 11 59 99.

Det siger vores kunder

Kontakt os i dag

Kontakt Flyttehjælpen via telefon eller vores kontaktformular.
Vi kan hjælpe både indenfor erhverv og private.