Maler ved fraflytning

Skal du flytte? Og mangler du en til at stå for malerarbejdet? Se mere om, hvordan Flyttehjælpen ApS hjælper dig med, at få mest muligt af dit depositum tilbage, når du flytter fra lejligheden eller huset.

Istandsættelse og klargøring

Fraflytningsrengøring

Maler ved flytning

Gulvslibning

Maler i København, Roskilde og omegn – alt i malerarbejde tilbydes

Hos Flyttehjælpen er vi specialister i alt slags malerarbejde, og vi udfører både små og store maleropgaver i København, Roskilde og omegn. Vores mange års erfaring – og store passion for malerfaget – betyder, at vi altid leverer malerarbejde i højeste kvalitet, som vi 100 % kan stå inde for. Vi er samtidig meget omhyggelige, ligesom vi sørger for, at alt vores malerarbejdet bliver udført i overensstemmelse med vores kunders ønsker.

Vi har hjulpet rigtig mange forskellige kunder med professionelle malerydelser i forbindelse med flytning og generel istandsættelse af lejligheder og huse. Vi garanterer derfor flotte resultater hver gang. Hos Flyttehjælpen tilbyder vi forskelligt malerarbejde såsom:

Uanset hvilket malerarbejde du har brug for, så er vi klar til at hjælpe hos Flyttehjælpen.

Maling af lejlighed og hus

Du kan trygt overlade malerarbejdet af din lejlighed eller hus til Flyttehjælpen. Vi har mange års erfaring med maling af lejligheder og huse i hovedstadsområdet, Roskilde og andre dele af Sjælland – både i forbindelse med “almindeligt malerarbejde” men også i forbindelse med ind- og fraflytning. Vi hjælper med maling af vægge, loft, døre, vinduer, paneler, facader og meget andet. Er du derfor på udkig efter en maler i området omkring Roskilde eller København, som har mange års erfaring med maling af lejligheder og huse i området, så er det Flyttehjælpen, du skal kontakte.

Lejligheder og huse skal males med jævne mellemrum. Bor du f.eks. i en lejelejlighed, hvor lejekontrakten er indgået efter den 1. juli 2015, kan udlejer kræve en normalistandsættelse jf. lejelovens § 98. En normalistandsættelse indebærer bl.a. maling, tapetsering samt maling af jern og træ.

Hos Flyttehjælpen er vi netop specialister i malerarbejde ved fraflytning – herunder normalistandsættelse – så du kan få det fulde depositum tilbage.

Men som allerede nævnt maler vi også en masse lejligheder og huse, hvor der blot er et ønske om at gøre boligen pænere – og måske også mere attraktiv ved et evt. fremtidigt salg. Andre gange er det også nødvendigt med maling, da lejligheden eller huset måske fremstår i en meget dårlig forfatning. Uanset det givne formål, så er maling af lejlighed eller hus en investering med mange fordele.

Spartling af vægge

Spartling er en af de opgaver, som altid går forud vores egentlige malerarbejde. Skal vægge og loft derfor have et flot slutresultat, er det bl.a. vigtigt med en grundig spartling, da det både gør overfladerne pæne, jævne og ensartede. Med fuldspartling bliver hele væggen spartlet, så væggen får samme ensartede overflade over det hele. Fuldspartling udfører vi typisk på vægge med mange buler og ujævnheder. Andre gange er det tilstrækkeligt med pletspartling, hvis der kun er tale om ganske få ujævnheder på væg eller loft.

Uanset om vi udfører fuldspartling eller pletspartling, så sørger vi altid for at rense væggen og fjerne eventuelle skruer og søm i væggen, inden vi går i gang med spartling af vægge og loft. Spartling af vægge er desuden et nødvendigt forarbejde, hvis der efterfølgende skal monteres filt eller glasvæv. Spartling fjerner nemlig eventuelle buler, revner og andre ujævnheder, så vores arbejde med opsætning af filt, glasvæv eller maling bliver pænere. Alt i alt bliver det efterfølgende malerarbejde også meget nemmere efter en grundig fuldspartling eller pletspartling.

Få flyttehjælp i København, Roskilde & omegn

Dit navn(Påkrævet)
Din adresse
Ønsket opstartsdato(Påkrævet)

Opsætning af filt

Opsætning af filt – samt opsætning af fototapet, savsmuldstapet og mønstret tapet – er en integreret del af vores arbejde. Vi udfører professionel opsætning af filt og tapet til både private og erhverv i forbindelse med vores malerarbejde. Filt består af et meget tyndt lag af glas, som monteres på vægge og loft efter spartling. Filten sørger for glatte og flotte overflader. Men filten forhindrer også sprækker og revner i at opstå, ligesom den holder sammen på hele underlaget. Vi anvender tapetklister ved opsætning af filt, og vi sørger naturligvis for, at samlinger ikke bliver synlige. Det giver et harmonisk, flot resultat hver gang.

Vi udfører også opsætning af glasvæv her hos Flyttehjælpen. Glasvæv er tykkere og har mere struktur end filt, men i modsætning til filt har glasvæv mere slidstyrke, og derfor er det også mere modstandsdygtig overfor hverdagens slid. Filt er dog en anelse mere populært blandt vores kunder, da vægge med glatte overflader uden mønster har været på mode i mange år efterhånden. Både filt og glasvæv mætter vi med vævfylder, inden vi går i gang med den efterfølgende maling.

Vi bruger forankringsgrunder

Under opsætning af filt, glasvæv eller tapet er vi meget opmærksomme på, om væg eller loft suger meget. Vægge af gips, puds eller gasbeton har det nemlig med at suge en hel del væsker fra vævklæbere, som vi bruger til opsætning af filt eller glasvæv. Derfor bruger vi – i de fleste tilfælde – forankringsgrunder som forbehandling, inden opsætning af filt og glasvæv. Forankringsgrunderen sørger nemlig for, at væggene ikke suger alt væsken fra vævklæbere.

Forankringsgrunder, som også kaldes for microdispenser, bruger vi også i nogle tilfælde inden malerarbejdet. Faktorer som væggens tilstand og overfladetype har imidlertid en betydning for, om forankringsgrunder skal påføres. Forankringsgrunder har derudover også den store fordel, at det binder støv til væggen, så malingen efterfølgende hæfter meget bedre. Resultatet bliver mere ensartede overflader.

Få et uforpligtende tilbud på malerarbejde

Søger du en professionel og erfaren maler i området omkring Roskilde, København samt andre omkringliggende områder på Sjælland, så er det Flyttehjælpen, du skal tage kontakt til. Vi er vant til at udføre meget forskelligt slags malerarbejde, og derfor kan du forvente grundigt malerarbejde, uanset hvad – og hvor meget – der skal males.

Lyder vi som et godt match? Så kan du udfylde vores kontaktformular, hvor du meget gerne må beskrive malerarbejdet, den ønskede opstartsdato mv. Når kontaktformularen er sendt til os, så udarbejder vi et tilbud på malerarbejdet, hvilket indebærer konkurrencedygtige priser. Tilbuddet er selvfølgelig uforpligtende. Hvis du har brug for en hurtig afklaring, så kan du ringe til os på 51 11 59 99. Vi ser meget frem til at høre fra dig.

Klar til at få et tilbud på din maleropgave?

Fortæl os lidt om din maleropgave eller andre opgaver i forbindelse med istandsættelse og klargøring af lejlighed eller klargøring af hus ved fraflytning – så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt. Hvis det haster, så ring 51 11 59 99.

Det siger vores kunder

Kontakt os i dag

Kontakt Flyttehjælpen via telefon eller vores kontaktformular.
Vi kan hjælpe både indenfor erhverv og private.