Hussalg

Gør dit hus klar til salg ved at rydde op, gøre rent, male og vedligeholde dit hus.
På den måde kan du sælge dit hus hurtigere og gøre huset mere værd.

SKAL DU FLYTTE?

FÅ ET UFORPLIGTIENDE TILBUD I DAG!

Ønsker du hjælp til klargøring af dit hus inden salg?

Vi kommer gerne med gode råd, som har virket for tidligere kunder og gode råd fra lokale ejendomsmæglere.

Kan det betale sig? Der skal være økonomisk fornuft i opgaverne der bliver udført. Opgaven skal give den ekstra positive opmærksomhed til potentiale køber ud fra opgavens kostpris.

Maler arbejde

”En klat maling kan gøre en verden til forskel” Det høre man af og til, men der er faktisk noget om det. Vi kan fx male væggene i en neutral lys farve, så det ikke generer nogen. Samtidig får det rummene til at virke større og lysere.Vi maler alt fra helt små opgaver, til store opgaver inde og ude.

Have arbejde

Det første indtryk er vigtigt, når det drejer sig om, haven og grunden udenfor huset.For mange købere er det vigtigt, at det er rart at opholde sig i haven og på terrassen. En del boligkøbere flytter måske netop fra en lejlighed for at få en have.Skal du have hjælp til at få din have til at se præsentabel ud, eller ønsker du at vi skal sørge for din have under hele salgsperioden. Så laver vi gerne en fornuftig serviceaftale sammen med dig.Hvor vi evt. kunne komme hver 14dag og sørge for at haven står pæn.

Rengøring

Rengøring er særlig vigtigt i køkkener og badeværelser. En potentiel køber er ikke interesseret i, at overtage andres skidt og snavs.Vi udføre gerne delvis el. hovedrengøring i dit hjem.Ligeledes som havearbejdet, kan du også få en serviceaftale på rengøringshjælp under hele salgs perioden til en god pris.

Back To Top